Az augusztus eleji hőség ellenére a pomázi esemény telt házas volt. Le a kalappal az anyák és a babák előtt!
Az előadás alatt már számos kérdés merült fel, beszélgettünk az egyes tápanyag csoportok helyéről és szerepéről a gyermek fejlődésében.
Ismét hangsúlyt kapott a módszer elfogadtatása a környezettel, a környezetünkben élő szakemberekkel.
Számomra az egyik legnagyobb tanulság az volt, hogy hajlamos vagyok úgy beszélni a BLW-re való felkészülésről, és a család ételeinek bababaráttá alakításáról, mintha egy Michelin-csillag várományos étterem menüsorát adnám elő.
Egyfelől a jövőben az alapanyagok bemutatásánál igyekszem mindennapos ételeken keresztül bemutatni a BLW nagyszerűségét.
Másfelől pedig a baba nem kritikusa anya főztjének, hanem felfedezője és főkóstolója egyben. A hozzátáplálás során a megszokott ízeket keresi az új formák, állagok között. Néha lelkesen, néha maszatosan, de mindenképp örömmel és kíváncsisággal.