Rólunk írták

Ezúton is köszönöm Óvári Annának azt, hogy megismerhettem a BLW-t.

(W. Gabriella)

Először is köszönöm, hogy anno -a szokásos, a BLW csoportban napi szinten elhangzó- „Hogyan kezdjem?!’ kérdésemre, azt válaszoltad, tudsz tanácsot adni személyesen. Akkor Zalán még ülni sem tudott, de elugrottunk és meghallgattunk. Végre tisztábban láttam mindent, és alig bírtam kivárni a 6. hónapot. Azóta milliónyi (nem csak BLW) kérdéssel fordultam hozzád (van, amin később én is nevettem, hogy ez azért kicsit buta kérdés lehetett), de Te akkor is mindig segítőkész voltál éjjel-nappal. Köszönöm a tanácsaidat, és hogy kitartó vagy! Példa értékű, amit csinálsz!

(H. Martina)

Kedves Anna!
Köszönöm, hogy bármikor fordulhatok hozzád, és te mindig szinte azonnal és lényegre törően választ adsz. Kérésre előadást tartasz, szakembert ajánlasz, anyalelket ápolsz. Magabiztosságod és határozottságod sugárzik belőled, így mindig bátran fogadom meg tanácsaidat. A sötétben tapogatózva megfogod kezünket, és mutatod az utat. Ezúton is köszönöm munkádat az anyukák és babák nevében is!

(G. Tímea)

Nagyon hálás vagyok, hogy eljöttél előadást tartani és átfogó képet kaptam a módszerről. Megerősített és visszajelzést adott, hogy jól csinálom és „csak” annyi a lényeg, hogy figyeljem a babám, aki pontosan tudja, mi az amire készen áll. Mindennap egy új élmény, és minden amit elmondtál olyan gyakorlatias tanács, ami a mindennapokban nagyon jól használható. Köszönöm Neked.

(S. Kata)